Първа лигаФутболЦСКА 1948

Съдийската комисия обяви кой ще свири Суперкупата

Съдийската комисия към БФС обяви нарядите за мача за Суперкупата. Началото на футболната пролет в България дават Лудогорец и ЦСКА 1948. Двубоягт е тази събота от 15:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

profittips-the best football tips

Главен съдия е Георги Кабаков с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков. За ВАР отговаря Радослав Гидженов, а негов асистент е Владимир Вълков. Четвърти съдия е Георги Гинчев, докато съдийски наблюдател – Радан Мирянов.

profittips-the best football tips

Лудогорец и ЦСКА 1948 кръстосват шпаги за отличието чак през февруари, след като не можаха да намерят подходяща дата преди и по време на есенния дял на шампионата, поради евроангажименти на двата отбора.

profittips-the best football tips

Любопитното е, че двата отбора ще изиграят четири мача помежду си в рамките на един месец, тъй като и мачът им за първенството също бе отложен. Столичани и разградчани ще се срещнат и на 1/4 финалите за Купата на България.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker