Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Тежко наказание грози Фернандо Каранга

В мача срещу Лудогорец в събота нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи директен червен картон, като той бе втори през пролетта. Бразилецът се включи активно в мелето след изпълнението на дузпата на Дуа за 3:1. Той удари в лицето защитника на „орлите“ Сон.

profittips-the best football tips

Разбираемо, това не остана незабелязано от съдийската бригада и нападателят беше изгонен директно заедно с Бърнард Текпетей от домакините. Каранга обаче не се укроти, а се разкрещя в лицето на главния съдия Чинков и дори направи опит да го наплюе. Всичко това може да доведе до много сериозни санкции за бразилеца в зависимост от доклада на реферите и съдийския наблюдател.

profittips-the best football tips

Колко тежко ще е наказанието на Каранга, ще разберем във вторник, когато ще бъдат обявени решенията на Дисциплинарната комисия на БФС след 32-рия кръг в първата шестица на Първа лига. Твърде вероятно е обаче то да го извади от всички мачове на ЦСКА до края на сезона.

profittips-the best football tips

В зависимост от това дали тимът ще играе бараж за Лигата на конференциите, те са 3 или 4 – срещу Крумовград и Черно море у дома и Локо Пд на „Лаута“, както и евентуалният сблъсък за евроучастие, пише „Тема Спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker