Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Тежък удар за ЦСКА преди дербито с Левски!

От ЦСКА публикуваха информация относно състоянието на своите контузени футболисти. Най-лоша е ситуацията с младежките национали Мартин Стойчев и Християн Петров. Десният бек на „армейците“ е със скъсана предна кръстна връзка, което значи, че той е аут до края на сезона.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобшението на клуба:

„Християн Петров е със скъсана връзка на глезена. В момента футболистът е с шина, а след това ще започне възстановяването му. Защитникът ще пропусне следващите няколко мача на ЦСКА.

profittips-the best football tips

За съжаление, тежка контузия сполетя Мартин Стойчев. Преди минути стана ясно, че младият талант е със скъсана предна кръстна връзка, което ще го изкара от състава за няколко месеца. Иван Турицов и Юрген Матай продължават своето възстановяване“.

profittips-the best football tips

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев се опита да вдъхне кураж на Мартин Стойчев със следните думи:

„Тежките изпитания са за тези, които могат да ги понесат, да преминат през тях и да се върнат по-силно от преди! Кураж и воля, Марто!!! Ние сме плътно зад теб“, написа той в Instagram, публикувайки и снимка на младия бранител.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker