Левски (София)Футбол

Тити Папазов: Ще дойде денят, в който Левски ще е спасен

Президентът на баскетболен клуб Левски Константин Папазов говори пред БНТ. Тити коментира бъдещето на футболния Левски, както и други теми свързани със стадионите в държавата.

profittips-the best football tips

Ето всичко което той сподели:
„Всичко, което добро се случи за България през новото време, беше платено с българския спорт. Изключителен душманин е държавата към спорта. Казвал съм го при всяко едно правителство. Невъзможно е една посткомунистическа Унгария да е построила 34 стадиона, а ние 1, сега втори само заради лудостта на един човек в Пловдив, който безумно много обича Ботев. Илиян Филипов се казва.
Той построи със свои средства. Естествено очаква държавата да му възстанови парите следващите три години. Дали е нормално в България да са построение един стадион в Разград, един в Пловдив и сега да се строи още един в Пловдив. Срещу 34 в Унгария. Не говорим за Италия, Франция или Германия, които са стократно по-напред“. След което Папазов започна да говори за последните мачове на „сините“

profittips-the best football tips

„Левски никога не може да загуби нарочно от ЦСКА. Левски никога няма да допусне ЦСКА да стане шампион, ако зависи от тях. Ако аз еднолично управлявам, бих играл всеки мач на живот и смърт и каквото определи съдбата. Ще понеса негативи, но ще мога да гледам всеки в очите, защото в спорта целта е да побеждаваш“.

profittips-the best football tips

„Феновете са единственият постоянен участник в спасението на Левски. Във всички катаклизми. Те винаги под различни форми. Най-силно беше присъствието, когато клубът беше в ужас при напускането на Божков. Левски, за да стигне дотук, в огромна степен заслугата е на феновете. Все още Левски не е спасен, но е по-добре от 1 февруари 2020 година. Феновете сега са малко разделени“, смята Папазов.
„Пред Левски има огромно бъдеще. В цяла Европа влязоха огромни инвеститори. Спортът е огромна сцена. Управляващите не могат да осъзнаят колко е огромен спортът. Рано или късно в България ще дойде чужд инвеститор и няма съмнения, че минава през Левски“, продължи той.

profittips-the best football tips

„Най-добрият треньор е треньорът на Левски който и да е той. Трябва да имаше самочувствието, подкрепено с историята. Много ще е трудно за Николай Костов след Станимир Стоилов. Винаги съм си мислил дали човек може да връща времето. Ако можем да върнем времето и днес да е 7 април, сега Мъри щеше да е по-мъдър и да остане. Левски ще съществува 10 по 109 години. Това е даденост. 102 години са шест поколения и е доказателство колко е значим Левски.

profittips-the best football tips

Всяко едно действие, което се случва в клуба, има висока трибуна. Левски е феномен за България. Аз смело вярвам, че човек трябва да позитивен. Вярвам в чудеса и рано или късно ще стане. Ще дойде денят, в който Левски ще е спасен. Именно тези шест поколения го заслужават. Левски е даденост в българския спорт и живот. Неговото спасение ще е радост за много голяма група хора“, каза още Константин Папазов.

Снимка: Traffic news

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker