ТОПЦСКА-София

Титуляр на ЦСКА отказва да преподпише

Десният краен защитник на ЦСКА – Иван Турицов, не възнамерява да преподписва нов договор с клуба от „Българска армия“. Спекулациите около бъдещето на 24-годишния плевенчанин бяха много сериозни по време на зимната подготовка, като на няколко пъти той бе спряган за продажба.

profittips-the best football tips

Интерес към футболиста имаше от швейцарския Сион, който привлече през зимната пауза и звездата от ЦСКА 1948 – Георги Русев, но в крайна сметка борещият се за влизане в елита на Швейцария тим не е отправил конкретна оферта за бранителя на „червените“.

profittips-the best football tips

Ръководството на ЦСКА е искало да започне разговори с Турицов и антуража му за удължаване на контракта, но страните не са стигнали до съгласие, твърди „Гонг“.

profittips-the best football tips

Настоящият контракт на футболиста изтича на 30-и юни 2024-а година, а за ЦСКА той има изиграни 166 мача в своята кариера, в които е отбелязал седем гола и е подал за други 10. Турицов също така е национал на България и има зад гърба си 18 срещи с фланелката на „лъвовете“.

Припомняме, че през януарския трансферен прозорец ЦСКА се подсили с Мартин Стойчев от Септември София. Стойчев също играе на позицията десен бек и дебютира като резерва в първия пролетен мач през сезона – при успеха с 3:0 над Ботев Враца.

Турицов престоя на терена срещу врачани до 70-ата минута на „Васил Левски“, след което в игра влезе младия футболист.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker