Извън БългарияФутболЦСКА-София

Титуляр на ЦСКА спечели турнир от FIFA Series

Халфът на ЦСКА-София Амос Юга и неговия национален отбор ЦАР спечелиха и двата си мача от турнира FIFA Series, който се проведе в Шри Ланка. Дефанзивният полузащитник носеше капитанската лента на тима си в двубоите срещу Папуа Нова Гвинея и Бутан, които ЦАР спечели убедително – съответно с 4:0 и 6:0.

profittips-the best football tips

Юга бе капитан, тъй като звездата на тима Джофри Кондогбия отсъстваше. Лидерът на ЦСКА влезе в ролята на централен защитник и в двете срещи, в които отборът му не допусна гол. Разбира се, характерът на турнира е приятелски и спечелването му не предвижда купа и медали.

profittips-the best football tips

Както е известно, България също участва на този тип приятелски минитурнири на световната организация. „Лъвовете“ победиха Танзания с 1:0 и завършиха при равенство 1:1 с домакина Азербайджан в Баку.

profittips-the best football tips

Амос Юга съвсем скоро ще се завърне на базата на ЦСКА, където тимът на Нестор Ел Маестро се подготвя за следващия мач от шампионата. „Армейците“ гостуват на Локомотив София в събота, 30 март, от 19:00 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker