Левски (София)

Тодор Батков с критика към Наско Сираков: Липсва диалог, ръководителите на Левски да си отворят ушите и да чуят хората

Бившият собственик на Левски Тодор Батков даде интервю пред Българската национална телевизия, където коментира актуалните събития около „синия“ клуб“. Той разкритикува собственика на Левски Наско Сираков, но уточним че не иска мажоритарният собственик да напусне клуба, а да се разбере с всички фракции.

profittips-the best football tips

„Въпреки че се оттеглих от Левски преди девет години, продължавам да следя ситуацията. Преживявам, вълнувам се, но не харча пари, както беше преди. Тъкмо си изплатих борчовете от периода „Левски“. С Наско Сираков напоследък почти не комуникираме. На 24 май го чакам на могилката, надявам се да го видя, ако реши да дойде, защото там ще са феновете“, заяви Батков

Хубавото, което беше извършено е, че се погасиха борчовете – главницата към НАП и се подписа споразумение за местните данъци, което дава спокойствие и няма да има проблем с лицензирането. Лошото е, че липсва диалог, няма комуникация. По мое време Левски беше прозрачен, абсолютно открит – не се страхувах да комуникирам с медиите, с феновете. Тренировките бяха отворени, да, имаше и моменти, когато ни псуваха, ругаеха…“, сподели още бившият собственик на „сините“.

„Ръководителите на Левски трябва да си отворят ушите и да слушат какво им казват хората. Това го няма в момента. Болно ми е, няма да участваме в Европа, предстоят три мача за здраве. После пак нов цикъл, нова селекция, продължават да бягат талантливи юноши от клуба. Въпреки всичко Левски ще го има, колкото и да звучи като клише. Левски не започва от нас и не свършва с нас. Аз имах големия шанс, даден ми от Бог, да бъда начело на Левски 14 години. Дадох всичко от себе си, оттеглих се с достойнство, оставих следа след себе си. Считам, че всеки президент на Левски трябва да има същата мисъл“, отсече Батков.

„На Сираков съм му давал съвети. Колко пъти съм му казвал „Айде, аз ще посреднича, ще дойда на срещата, дай да седнем и да се разберем с лидера на опозицията сред публиката“. Обяснявам му, че няма от какво да се страхува, с този човек съм се виждал десетки пъти, псувал ме е, ругали сме се. По мое време Левски беше обединен“, коментира той.

„Не пледирам Наско Сираков да напусне, но той трябва да се разбере с всички фракции. Какво означава да напусне, какво ще се случи? Феновете ги раздразни това, че те го избраха за пазител на акциите, а той започна да се нарича мажоритарен собственик. В исторически план собственикът винаги е бил човекът, който дава парите, а той пари не дава, както всички знаем. Трябва да търси допълнителни приходи“, каза още Тодор Батков

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker