ТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич с първа промяна в ЦСКА

Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич промени плановете за лятна подготовка на тима, пише „Тема Спорт“.
Първоначалната идея на „червените“ бе отборът да се събере за първи път за новия сезон в четвъртък, 13 юни, а няколко дни след това да замине за лагер в Банско.

profittips-the best football tips

Стипич пожела лека реорганизация в плановете на „армейците“, предвид това, че няма да има европейско участие. Първото занимание под ръководството на 44-годишния наставник ще бъде в петък, 14 юни – ден по-късно от първоначално предвиденото.

profittips-the best football tips

31-кратните шампиони ще се готвят повече от седмица при домашни условия на базата си в Панчарево, преди на 23 юни да заминат за Банско. В този период футболистите ще преминат и задължителните медицински и функционални изследвания. Това обаче няма да се случи в първия ден от подготовката, каквато е най-честата практика в родните клубове. Томислав Стипич ще даде пресконференция на 10 юни, но се очаква и няколко дни по-късно ЦСКА да организира открита за медиите тренировка.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker