ДЮШЛевски (София)Футбол

Топчо: Името на Левски задължава да играем за победа, но най-важно е да изградим футболисти, готови за мъжки футбол

Шефът на школата на Левски Елин Топузаков, който вчера празнуваше своя 47-ми рожден ден, сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията от развитието на академията и дублиращия на „сините“, който се състезава в Трета лига. Той заяви, че пред втория отбор няма поставена цел в класирането, но името на клуба задължава.

„С школата всичко е наред. В подготвителен период са всички и играем доста контролни мачове, което е нормално. Елитните възрасти и вторият отбор имат доста наситена програма. Дубълът е с по-къс състав в този момент, но това е така, защото даваме свежа кръв на първия отбор. Нормално е да има малки липси откъм броя на играчите.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

По план това, което сме го заложили, се спазва и всички работят и се стараят. Абсолютно всички възрасти от 8-ми януари са започнали тренировки. По-малките участват в турнири, а сега предстоят още такива. Всичко е нормално. Важното за нас е да обучаваме футболисти и да ги изградим за мъжкия футбол. Не всеки може да се пребори за място в първия отбор, защото там нивото е високо, но се стараем бройката да е максимална.

Радвам се, че доста млади момчета отидоха на лагер с първия тим в Турция. Това радва всеки един треньор, а не само мен. Те работят с тях всекидневно и се стараят. Най-голямата награда за един треньор е, когато види свой юноша да се наложи в професионалния футбол и да е част от първия отбор. Оттам всичко е в ръцете и краката на дадения млад играч. Дали ще успее да се наложи, или не“, сподели Топузаков.

tribunasofia

„Цел пред втория отбор, като класиране, не сме поставяли. Ние играем с момчета, които са предимно набор 2006. Това са младоци на 17 години. Там целим тези играчи да се изграждат и по-бързо да се приобщят към мъжкия футбол. В крайна сметка, когато ги извикат в първия отбор, дори за тренировките, е добре за тях да могат да отговорят на нужната динамика и единоборствата.

Levski palms bet oferta

Не гоним класиране, но от друга страна името Левски винаги задължава да играем за победа! Тя трябва да идва с добра игра и развитието на въпросните футболисти. Не е на всяка цена“, завърши Топчо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker