Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948

Трансферен удар! Левски привлича вратаря на ЦСКА 1948

Левски е много близо до осъществяването на сензационна сделка часове преди затварянето на зимния трансферен прозорец! „Сините“ водят финални преговори за привличането на национала Даниел Наумов, твърди „Тема спорт“.

profittips-the best football tips

Вратарят остана извън групата на ЦСКА 1948 за 1/4-финала за купата на България срещу Лудогорец, който се играе в момента. Договорът му изтича в края на сезона и явно в Бистрица са склонили да се разделят с него срещу минимална сума.

profittips-the best football tips

Буквално до минути от „Герена“ трябва да обявяват и още един входящ трансфер – на бразилското крило Евертон Бала.

profittips-the best football tips

Самият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов отказа коментар по темата за вратаря, но по езика на тялото загатна, че тимът ще се раздели с Наумов, видя TribunaSofia.bg.

„Специално за Дани Наумов не искам да коментирам ситуацията – защо не играе. На мен лично ми е тежко, защото Дани е в добра форма. Това е причината“, сподели Панайотов относно вратаря.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker