Други отбориИзвън БългарияПърва лигаТОПФутбол

Трансферна цел на Левски подписва в Ла Лига

Най-добрият вратар в българското първенство Динко Хоркаш осъществи трансфер в Ла Лига, като договори всички параметри по своето преминаване в Лас Палмас. Бившият вратар на Локомотив Пловдив е в Испания и е преминал успешно медицинските изследвания.

Хоркаш ще бъде първото попълнение през летния трансферен прозорец, а вратарят преминава в испанския клуб като свободен агент.

profittips-the best football tips

25-годишният хърватски вратар ще трябва да смени един от стълбовете в състава на Лас Палмас през настоящия сезон – Алваро Вайес, който прави силен сезон в Ла Лига и се очаква да бъде продаден през лятото.

Само преди броени седмици Хоркаш се раздели с Локомотив Пловдив, тъй като договорът му с клуба изтичаше в края на сезона, а „черно-белите“ решиха да не разчитат на него през втория полусезон. Хоркаш се отличи в последния шампионат, като изигра 21 мача, в които допусна 22 гола и успя да запази мрежата си суха в осем случая.

profittips-the best football tips

Левски също бе проявил интерес към Динко Хоркаш. което разкри настоящия треньор Николай Костов, но до трансфер така и не се стигна.

Най-добрият вратар в българското първенство през 2023 година в следващите дни официално се очаква да бъде обявен като ново попълнение на Лас Палмас. Той ще сложи своя подпис под четиригодишен договор с тима от Ла Лига.

Снимка: TribunaPlovdiv.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker