НационалиФутбол

Треньорът на Азербайджан сравни България с Швеция

Треньорът на Азербайджан Ариф Асадов, цитиран от БТА, заяви, че националите ни са на нивото на Швеция, Словакия и Естония. Наставникът на тима говори във връзка с предстоящия двубой с националите ни като част от първото издание на турнира „FIFA Series“.

profittips-the best football tips

„Утре ни очаква много сериозен противник. Мисля, че ще бъде интересна игра. Бих казал, че националният отбор на България по сила е като нашите съперници в Лигата на Нациите.

profittips-the best football tips

Така че, ще бъде добро изпитание. Ще направим няколко промени в състава, а също така и в плана за мача. Атмосферата в отбора е добра. Анализирахме съперника. Разбира се, това ще бъде съвсем различен мач, ако трябва да се сравнява с този с Монголия. Ние ще играем по съвсем различна тактическа схема, но ще се постараем да покажем най-доброто от себе си. Опитах се да предам на играчите моята философия за футбола по време на лагера.

profittips-the best football tips

Утре на вратата ще бъде Шахрудин Магомедалиев. В първия мач видяхме Ръза Джафарли. Но утре ни чака съперник от друго ниво. Ръза усети атмосферата в отбора. Аз не съм почитател на такъв фокус върху нещата. Именитите футболисти също пропускат. Във всеки мач има такива моменти, а и нашите футболисти бяха разстроени от това.

Изобщо не мисля дали е моята последна възможност или не. Върша си работата. Искам да постигна добри резултати. Гордея се, че представлявам местните треньори и искам да покажа, че ние не сме слаби. До момента знаете, селекционерите са чужденци предимно.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker