Първа лигаТОПЦСКА-София

Треньорът на Ботев разкри подробности за трансфера на Слави Шопов от ЦСКА

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез сподели, че неговият тим желае да привлече халфа на ЦСКА-София Станислав Шопов. В последните дни се спекулира с неговото име и евентуален трансфер на „Колежа“.

profittips-the best football tips

„Няма причина да го крием. Искаме да привлечем Станислав Шопов. Има преговори между двата клуба. В следващите дни ще видим какво ще стане“, сподели предводителят на „канарчетата“.

profittips-the best football tips

По-рано през деня, Шопов не игра в контролата на ЦСКА срещу Септември, а след мача наставникът на „армейците“ Нестор Ел Маестро заяви:

„Станислав Шопов е болен и затова не игра днес. Видях го сутринта и му казах да се прибере да си почива вкъщи, защото е с температура.“

profittips-the best football tips

Ако трансферът се осъществи, младежкият национал ще се завърне в Пловдив. Той започва футболната си кариера с „жълто-черната“ фланелка, откъдето бе трансфериран в нидерландския Хееренвеен, преди да пристигне на стигне до стадион „Българска армия“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker