Други отбориЛевски (София)Футбол

Треньорът на Спортист Своге разкри бъдещ трансфер на Левски

В интервюто след контролата на Локомотив София и Спортист Своге разкри любопитна подробност. Тимът на Георги Чиликов ще вземе под наем ненужен на „Герена“ играч.

profittips-the best football tips

„При нас на проби нямаше. С всички 16 човека днес започваме сезона. Изключително съм доволен от себераздаването, от начина, по който играхме. Имахме идеята какво да правим и в голяма част се получи. На базата на това, което имахме като потенциал, съм изключително доволен. Искам да благодаря на Локомотив София за условията, които ни предоставиха като контролна среща на добър стадион. Резултатът не е толкова важен, но съм казвал, че искам победа във всеки един мач, без значение дали е контрола или официален мач. Най-вече за самочувствие на момчета.

profittips-the best football tips

Не сме готови на 100%, но една голяма част от това, което беше запълнено, го изпълнихме. Имаме изоставане физически. В сравнение с лятото, сега отборът изглежда много по-запълнен, имаме конкуренция на определени постове. Трябват ни още едно-две нови попълнения. Почти сме се разбрали с Левски да ни преотстъпят Нейтън Олдър. Така, може би, ще завършим селекцията и с този състав ще се борим във всеки мач.

profittips-the best football tips

В момента най-силни сме при статичните положения, подобрихме скоростта в предни позиции. Имаме нелош отбор за Б група. Има момчета, които са тук от лятото израснаха и направиха голяма крачка.

Спасението е ясно. Категоричното това е основната цел. Успяхме с тренировъчен процес и със сериозността на момчета да вземем тези точки, които ни държат още играта. Основната цел е да се спасим, да вървим нагоре и някои момчета, като Гошо Николов, да бъде забелязан и да върви нагоре във футбола.

Мачът с Дунав Русе? Всеки мач от Б група е много тежък и неприятен, защото всеки един отбор се подсилва и играе на 100%. Не загубихме срещу водещи отбори, но показахме слабости срещу отбори от нашата черга в класирането.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker