Футбол

Треньор на отбор от Втора лига сам се уволни

Старши треньорът на Беласица – Петър Колев – сподели откровено, че е необходима смяна на наставника. Според него това е „единствен възможен изход от моментното състояние на отбора“. Ето какво каза Колев пред официалния сайт на клуба:

profittips-the best football tips

„Благодаря на играчите за индирекната подкрепа в тяхното изявление, но не съм съгласен с поетата от тях отговорност! Още след края на последния ни шампионатен мач заявих пред тях и част от ръководството, че поемам вината за слабите резултати на отбора! Заявих и изложих мотивите си с ясното съзнание, че е необходима промяна!

profittips-the best football tips

Последните виновници за резултати и класиране са играчите. Те трябва да са отговорни единстено на терена в изпълнение на задачите и в личния си живот, свързано с имиджа на ОФК „Беласица“. Останалото е отговорност на мен, екипа и ръководството на клуба. В тази връзка заявих, че за мен е нужна промяна на поста старши треньор, като единствен възможен изход от моментното състояние на отбора. Всички останали мерки, които могат да се предприемат, са невъзможни в момента!

profittips-the best football tips

Надявам се и в най – скоро време отборът да се завърне като домакин в Петрич. Това ще даде допълнителен заряд на играчите и в самите мачове. Действително, постоянните гостувания като че ли дотегнаха. Спортнотехнически анализ няма да правя, поне не в този момент. Има доста неща за казване и коментиране. В момента е нужно ръководството да вземе най – бързи и верни решения, поне в краткосрочен план, а играчите да бъдат подкрепени, без да им се вменява излишна вина и да им тегне допълнителна отговорност!

Отговорността е изцяло моя и да се вземе правилното решение. Остават 4 срещи до края на календарната година, от които трябва да се излезе с чест и максимален точков актив.Не абдикирам и никога не съм се предавал! В много аспекти наред със слабостите виждам напредък, но за съжаление резутатите липсват, а това е определящо за бъдещето на един треньор.

Надявам се на бързи и адекватни решения!“

Снимка: Страница на Беласица Петрич

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker