бетано казино

Левски (София)ТОП

Тръст „Синя България“ зададе три важни въпроса на ръководството на Левски

Тръст „Синя България“, като миноритарен акционер в Левски с повече от 5% от капитала, е поискал да се включат няколко допълнителни въпроса в дневния ред на общото събрание на клуба, предвидено за 9 ноември 2023 година.

Те са насочени към изпълнителния директор на „сините“ Даниел Боримиров, който ще им отговори публично по време на ОС. Питанията касаят финансовата дейност на Левски от 2 май 2023 г. до 9 ноември 2023 година, а също така и бъдещото финансиране на клуба.

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Тръст „Синя България“ искат да разберат какви задължения са изплатени към НАП и произхода на средствата, с които са погасени, съобщава „Спортал“. Също така запалянковците питат колко са оставащите задължения към Агенцията по приходите, а и настояват да получат разчет за погасяване на задълженията, паралелно с финансирането на текущата дейност на Левски за 2024 година.

tribunasofia

Ето трите допълнителни въпроса, които се включват в дневния ред на ОС по искане на „Синя България“:

  1. Отчет на Изпълнителния директор за дейността на дружеството в периода от 2 май 2023 година до провеждане на Събранието.
bet365

2. Отчет на Изпълнителния директор за изплатени задължения на Дружеството към НАП в периода от 2 май 2023 година до датата на провеждане на Събранието и произхода на средствата, използвани за погасяването им, както и размера на задълженията на Дружеството към НАП (лихви и главница) към датата на провеждане на Събранието.

3. Представяне на разчет за погасяване на задълженията на Дружеството, паралелно с финансирането на текущата дейност на дружеството за 2024 година.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker