Левски (София)Футбол

Турски клуб иска Кордоба?

Тази информация дойде от Лъчезар Танев. Футболният агент гостува в Спортното шоу на Дарик Радио, където спомена за интересът към Кордоба, както и за това, че сега цената му вероятно ще е по-ниска от желаната от клуба заради контузията, която му попречи да запише мачове през месеците април и май.

profittips-the best football tips

„От най-важните месеци, в които клубовете наблюдават голям брой играчи, това са април и май. Тогава гледат на живо играчи. Без да гледат на живо, рядко някой купува. Точно тогава Хосе Кордоба не игра, беше контузен. Лично аз смятам, че няма кой да вземе Кордоба за парите, които искат от Левски. Трябва някой, който го е наблюдавал много дълго време. По-скоро ако направи силни мачове август месец, когато затваря трансферния прозорец.

profittips-the best football tips

Турски клуб има интерес към Кордоба. Клубът има своите колебания и финансово не могат да отговорят на финансовите очаквания на Левски. Офертата не е конкурентноспособна. Нямам представа за оферти към други играчи. Познавам агента му, а този клуб се обърна към мен за съдействие. Левски имат за нашето ниво доста добри играчи. Представянето им миналата година точково не отговаря на качествата. Би било възможно повече точки да имат. Ако се случи и продадат някой игра, сигурно ще се подсилят.

profittips-the best football tips

Първенствата започват рано, евротурнирите също, притиснати са от времето. Има играчи, които са приключили преди седмица. Играчите живеят с мисълта да починат малко, трудно стягат багажите и тръгват нанякъде“, допълни Танев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker