ТОПФутболЦСКА-София

Удар за ЦСКА! Бранител остава извън сметките поне още месец

Левият защитник ЦСКА Брадли де Нойер няма да се завърне на терена поне още три седмици. Нидерландецът, който вече 10 месеца се възстановява от контузия в коляното все още не е започнал да тренира с топка, като се очаква това да се случи най-късно в началото на следващата седмица, съобщи „Тема спорт“.

profittips-the best football tips

Той обаче тепърва трябва да влиза в ритъм, като се очаква да е готов да се завърне на терена най-рано за първия полуфинален двубой с Ботев (Пловдив) за Купата, насрочен за 17 април от 19:00 часа.

profittips-the best football tips

Де Нойер скъса връзки в средата на май при символичното домакинство на Черно море в Пазарджик. Той претърпя операция почти по едно и също време със сънародника си Юрген Матей.

profittips-the best football tips

Капитанът на „червените“ обаче успя доста по-бързо да се възстанови и бе на линия още за първите пролетни мачове. При левия бек нещата стават доста по-бавно, но в ЦСКА се надяват, че той със сигурност ще е на линия за плейофите в първенството.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker