Левски (София)ТОПФутбол

Уелтън: Бяхме убедени, че ще победим днес

Един от голмайсторите от днешната среща Уелтън Фелипе говори след успеха над Славия с 2:0 в мач от 11-ия кръг между двата отбора.

profittips-the best football tips

„Благодаря на Господ, че вкарах гол. Много труден мач беше, защото играхме почти цял мач с човек по-малко. Събрахме се в съблекалнята и бяхме убедени, че ще победим днес.

profittips-the best football tips

За тези мои успехи работя много. Старши-треньорът Николай Костов много ми помага, защото обръща внимание на детайлите. Никога нищо от това нямаше да се получи, ако не бях отдаден максимално на тренировки и на терени.

profittips-the best football tips

Изключително много уважавам Валери Божинов. Той е бил голям футболист, бързо се сприятелихме и мога да кажа, че сме добри приятели.
Искам да се прибера сега и да си почина, защото беше настина много труден и здрав мач. Трябва да си съберем мислите и да се подготвим за следващия мач“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker