Левски (София)ТОПФутбол

Уелтън: Нашият фокус е към първенството

Левски постигна първа победа през подготвителния период в Турция. След приятелския мач срещу босненския Тузла Сити, завършил 2:0, звездата на столичани Уелтън даде своя коментар за случилото се на терена.

profittips-the best football tips

„Изпълнихме тактическите указания на треньора. Дойдохме да пробваме нещата, които тренираме в тази подготовка, изпълнихме указанията и си тръгваме с победа от този мач. Не сме фокусирани върху резултатите, а върху работата, която дойдохме да свършим. Нашият фокус е шампионатът“, заяви Уелтън.

profittips-the best football tips

„Предпочитам да не коментирам това, моята работа е да играя футбол, останалото е работа на ръководството и треньорския щаб“, сподели бразилското крило относно спекулациите за негов потенциален трансфер.

profittips-the best football tips

„Всеки ден ще работя и ще навляза във форма в шампионата, в момента не съм на 100%. И в тренировките, и в мачовете гледаме да изпълним зададеното от треньорите. Не мога да обещая нищо. Благодаря на всички привърженици. Тук съм, за да направя най-доброто на отбора. Докато съм тук, ще давам най-доброто“, добави той.

profittips-the best football tips

„Ще опитам да вкарам максимално много голове. Най-важни са отборът и отборната игра. Винаги е добре, когато пристигне бразилец, за нас е по-лесна комуникацията. Фабио Лима е много важен футболист за нас, дошъл е да ни помогне и смятам, че е много добър футболист“, завърши Уелтън Фелипе.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker