Левски (София)

Уелтън: Не създадох само приятели, а голямо семейство, дори и отдалеч ще ви подкрепям

Вече бившата бразилска перла на Левски – Уелтън, отправи емоционално послание към „сините“ привърженици на сбогуване с тима.

profittips-the best football tips

Офанзивният футболист игра в България в продължение на две години, преди да бъде трансфериран в един от популярните японски тимове – Гамба Осака.

profittips-the best football tips

Бразилецът благодари на всички управленци в Левски, треньорския щаб, доскорошните си съотборниците и феновете. Уелтън написа в своя Инстаграм, че е създал не само приятели, а голямо семейство на „Герена“.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува написаното от Уелтън, завършил престоя си в Левски със 79 мача и 17 гола:

„Първо, благодаря на Бог за още една възможност в този нов етап, благодаря на @pfclevskiofficial и на всички замесени – бордът, треньорският щаб, играчите и всички фенове, които ме накараха да се чувствам като у дома си. Благодаря ви за всички добри и лоши моменти и винаги с вашата подкрепа. Дори и отдалеч ще ви подкрепям всички и ще ми липсвате много.

Не създадох само приятели, а голямо семейство и всичко, което преживях в Левски, ще го пазя в сърцето си. Обичам ви всички и ви благодаря за всичко! Само Левски!“, написа бразилецът, който спечели Купата на България през 2022 година със столичния тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker