Левски (София)ТОП

Уелтън: Разстроен съм, че си тръгвам от Левски, ще се радвам един ден да се върна

Бразилецът с български паспорт Уелтън Фелипе продължава да поддържа форма с Левски, въпреки че в неделя сутринта бе обявен трансфера му в Гамба Осака. В утрешния ден той ще бъде отново на стадион „Георги Аспарухов“, където ще има прощална среща със сините привърженици. След днешното занимание той е отговорил на няколко въпроса на колегите от „Дспорт“.

profittips-the best football tips

„Не мога да говоря много за моя трансфер. Много съм щастлив, но в същото време съм и малко тъжен и разстроен, защото си тръгвам от Левски. Това са нещата от футбол. Случват се така. Времето, което прекарах тук ме прави много щастлив“, сподели Уелтън.

profittips-the best football tips

„Думите, които ви казвам са гарантирани. Имах много добри моменти. Благодаря на привържениците на Левски. Оставам ангажиран към клуба. Чувствам се като в моя дом тук, но във футбола нещата се случват по този начин“, заяви бразилецът.

„Продължавам да тренирам с отбора, защото трябва да поддържам форма и да отида подготвен на новото място. Искам да отида в добро състояние и заради това работя с отбора.

profittips-the best football tips

„Невероятни са феновете и съотборниците и го казвам без капка съмнение. Най-добрата публика пред която съм играл някога. Пожелавам им цялото щастие. Давах 100 % за тях. За съотборниците също казвам, че са невероятни момчета. Не вярвам, че сме само приятели, а мисля, че сме семейство. Ще си направя снимка с целия отбор“.

На въпроса дали би се върнал да играе отново за Левски, Уелтън отговори така: „Може да се случи! Не мога да дам точна дата. Ще се радвам един ден да се върна и да играя за Левски“.

За финал на краткото интервю Уелтон каза на български: „Благодаря за всичко!“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker