Левски (София)

Уелтън с емоционално обръщение към съотборници и фенове

Асът на Левски Уелтън опита да повдигне духа на съотборниците си. Бразилецът се контузи в мача с Черно море (1:0) на „Герена“ и след това не игра срещу Берое (1:2) и Арда (0:0). „Сините“ не намират достоен заместник на побългарения бразилец и са меко казано беззъби в нападение в негово отсъствие.

profittips-the best football tips

Липсата на лявото крило, който е най-острият играч в Левски, е изключително важна за представянето на отбора. „При победа, поражение и равенство – само Левски!“, написа Уелтън в една от социалната мрежа.

profittips-the best football tips

Същото опита да стори и друг бразилец – Роналдо. „Винаги следваме Левски. Всичко минава и скоро пак ще спечелим.“

profittips-the best football tips

В Кърджали представянето на Роналдо не бе на необходимото ниво. Той не успя да създаде опасно положение за съотборниците си или сам да излезе на стрелкова позиция, което до голяма степен важи и за повечето офанзивни играчи на „сините“. Вероятно Роналдо ще бъде титуляр и срещу ЦСКА 1948 във вторник, тъй като опциите на Николай Костов на резервната скамейка не са много.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker