Национали

Унгарски фенове с мощна подкрепа срещу БФС: Това го няма и в африканските страни

Унгарските ултраси от „Hungarian Fanatics“ излязоха с позиция в социалните мрежи относно предстоящото гостуване на „маджарите“ срещу България от квалификациите за Евро 2024. След драматични обрати се разбра, че двубоят ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“ и ще бъде без публика. Унгарците подкрепиха българските фенове, които ще протестират срещу ръководството на Българския футболен съюз. Те заявиха, че никой не заслужава такава футболна федерация.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на унгарските фенове:

„Два дни преди мача се реши къде ще се проведе България – Унгария. Остава първоначалното решение, че двубоят ще се играе в София.

profittips-the best football tips

Малко тръгват на път, заедно ще гледаме мача в столицата, при интерес може да намерите нашите събития, ще ви помогнем, ако не успеете. Не се колебайте да пишете.

Подкрепете българските фенове, на това дилетантно ръководство не му остава много време, една държава, членка на УЕФА, трябваше да се погрижи много по-сериозно за собствените си привърженици и разбира се, нашите фенове.

Никой не заслужава такъв футболен съюз! Това вероятно никога не се е случвало в африканските страни…

Хайде, Унгария!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker