ТОПЦСКА-София

Феновете на ЦСКА с нова мащабна инициатива

Феновете на ЦСКА предприеха нова инициатива, чрез която да помогнат на ръководството на ЦСКА да получи разрешение за строеж на нов стадион.

profittips-the best football tips

„Акция! Качете снимка на вашето дете с плакат „Искам нов стадион“ в нашата група „ЦСКА – една борба, една любов!“. Използвайте хаштаг #ИскамНовСтадион и така ще достигне до повече хора.

profittips-the best football tips

Нека използваме силата на социалните медии, за да покажем ясно и отчетливо, че нашите деца трябва да имат модерни и безопасни спортни съоражения. Сега е моментът да се преборим. Достатъчно ни разиграваха години наред. За едни майка, за други мащеха – СТИГА ВЕЧЕ!“, призоваха запалянковците.

profittips-the best football tips

Както е известно, привържениците на ЦСКА организираха протест в петък вечер, мигновено след домакинския мач срещу Арда. Няколко хиляди фенове на блокираха Цариградско шосе и Орлов мост, като техните искания са процесът по реконструкцията на стадион „Българска армия“ да продължи. Протестът бе изцяло мирен и не се стигна до ескалация на напрежението.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker