ТОПЦСКА-София

Феновете на ЦСКА с нова мащабна инициатива

Феновете на ЦСКА предприеха нова инициатива, чрез която да помогнат на ръководството на ЦСКА да получи разрешение за строеж на нов стадион.

„Акция! Качете снимка на вашето дете с плакат „Искам нов стадион“ в нашата група „ЦСКА – една борба, една любов!“. Използвайте хаштаг #ИскамНовСтадион и така ще достигне до повече хора.

profittips-the best football tips

Нека използваме силата на социалните медии, за да покажем ясно и отчетливо, че нашите деца трябва да имат модерни и безопасни спортни съоражения. Сега е моментът да се преборим. Достатъчно ни разиграваха години наред. За едни майка, за други мащеха – СТИГА ВЕЧЕ!“, призоваха запалянковците.

Както е известно, привържениците на ЦСКА организираха протест в петък вечер, мигновено след домакинския мач срещу Арда. Няколко хиляди фенове на блокираха Цариградско шосе и Орлов мост, като техните искания са процесът по реконструкцията на стадион „Българска армия“ да продължи. Протестът бе изцяло мирен и не се стигна до ескалация на напрежението.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker