НационалиТОПФутбол

Феноменални! Летящ старт за България на Европейското след драматичен обрат

Националният отбор на България постигна впечатляващ обрат срещу Португалия с 3:2 в първия си мач от Европейското първенство по мини футбол в Сараево. „Лъвовете“ изоставаха с 0:2 на полувремето, но изиграха изключително силно втората част и се поздравиха с успеха в мач от Група „Е“ на турнира.

profittips-the best football tips

През първата част „мореплавателите“ се възползваха от две грешки при изнасянето на топката в състава на България, което позволи на Жоао Сантош и Тиаго Лапа да вкарат за 2:0 до почивката.

Вратарят на България Тошко Малинов отрази няколко сериозни удара, а на няколко пъти и гредите му помогнаха да запази шансовете на „лъвовете“.

През второто полувреме България излезе много по-добре, а Николай Маринов намали изоставането.

Малко по-късно Денис Иванов изравни за 2:2, а натискът на „лъвовете“ доведе и до победен трети гол, който бе вкаран минута преди края, когато вратарят Митко Каров се разписа от центъра.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker