Извън БългарияФутбол

Филип Кръстев подписа нов договор с Ломел

Младият полузащитник поднови договора си с настоящия си клуб. Новият контракт обвързва българския национал с белгийския тим до 2027-ма година.

profittips-the best football tips

Кръстев беше под наем на „Герена“, но след двубоя с Арда, спечелен от „сините“ с 2:0 той вече не е част от тима. След баража с тима от Кърджали Кръстев се сбогува емоционално с фенове и съотборници.

profittips-the best football tips

Халфът прекара на „Герена“ два сезона. През изминалия сезон той изигра 33 мача в родния елит и отбеляза 8 гола, а през сезон 2021/2022 записа още 12 мача и се разписа на 3 пъти.

profittips-the best football tips

Очаква се Ломел, собственост на Сити Футбол Груп, да отдаде Кръстев отново под наем. Интерес към него има от Нидерландия, Партугалия, Гърция и Турция. Медиите споменават имената на Арис (Тесалоники), Стандарт (Лиеж) и Галатасарай като част от възможните бъдещи тимове на българина.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker