ЦСКА-София

Филип Филипов: Няма да се изсипят милиони в ЦСКА

Изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев говориха на пресконференция за бъдещето на клуба.

profittips-the best football tips

„Заедно със Стоян ще продължим да работим като изпълнителни директори. Поверена ни е цялата власт от новите собственици. Ще вземаме заедно решенията. Работата ще ни върви добре според мен. За спортно-техническата част ще има малко промени. Ще вкараме някои неща ще ги подредим. Първо искаме ЦСКА да има своята футболна философия. Отборът да има изявен стил на игра – атакуващ, доминиращ футбол. Това ще бъде изискване от клуба от треньора на отбора, на втория отбор и школата. Това ще искаме да променим“, заяви Филипов.

„В селекцията ще работим по-плавно и по-последователно. Ще има визия и стратегия в селекцията. Някой, ако очаква, че идва нов собственик и ще се изсипят милиони, не няма да е така. Ще изградим отбор. Ще искаме да имаме футболните аргументи да станем шампиони и да имаме ниво в Европа. Ние като ръководство ще носим отговорност. Старши треньорът на отбора ще има голяма роля в селекцията и ще бъде осигурена атмосфера на работа, за да може той да работи спокойно. Ще имаме скаутско звено, което ще филтрира и набелязва необходимите футболисти на отбора“, добави Филип Филипов.

profittips-the best football tips

Орманджиев заяви: „Ние с Филип Филипов ще сме изпълнителни директори. Той ще бъде отговорен повече за футболната част, а моята отговорност ще е към административната част. От гледна точка на селектирането на футболисти информацията ще има одобрение от 3 страни – старши треньор, скаутинг отдел, в момента сме в процес на разговори с хора, и ние с Филип Филипов да участваме в този процес.“

„И трите страни да могат да участват по равно, а решението ще е на старши треньора. От тази гледна точка е важно ЦСКА да има стил, разпознаваема постройка на игра и така ще бъде по-лесно за нас да селектираме играчи“, заяви още Стоян Орманджиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker