Първа лигаЦСКА-София

Футболисти на ЦСКА и Лудогорец тренират заедно

Футболистите на ЦСКА – София Християн Петров и Станислав Шопов си спретнаха приятелско мачле на малки вратички срещу отбор, предвождан от играчите на Лудогорец Тодор Неделев и Доминик Янков.

profittips-the best football tips

Срещата се проведе в Пловдив. а за нея разкри халфът на Крумовград Димитър Тонев, който е бил част от тима на Петров и Шопов. 

profittips-the best football tips

„Следващия път, Тоше“, обърна се със закачка той към бившия си съотборник в Ботев Пд Неделев. В двубоя участие взеха още вратарят на канарчетата Стефан Смъркалев и крилото на Хебър Атанас Кабов. 

profittips-the best football tips

Преди няколко дни Петров, Шопов, Тонев и Неделев се похвалиха, че тренират заедно и на площадка за уличен фитнес в града под тепетата. Съперничеството на терена между ЦСКА – София и Лудогорец е всеизвестно, но то не пречи на приятелството между Неделев, Янков, Шопов и Петров. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker