Левски (София)Първа лигаФутбол

Футболист на Левски започна бегови упражнения

Футболистът на Левски Илиян Стефанов започна бегови упражнения като част от своето възстановяване, което протича по план. Той бе опериран от скъсана предна кръстна връзка и латерален менискус на коляното след контузията, получена по време на победата на Левски с 1:0 над Хебър в Пазарджик в началото на месец март.

profittips-the best football tips

Стефанов е започнал тренировъчен процес самостоятелно преди своите съотборници, които се очаква да се съберат за първо занимание в сряда, 12 юни, от 18:00 часа. Прогнозите са той да пропусне есенния полусезон на първенството, но оптимистичните очаквания са, че ще бъде готов за началото на зимната подготовка.

profittips-the best football tips

До момента Левски привлече левия бек Майкон от Бразилия, а в момента ръководството води преговори с други потенциални нови играчи. Смята се, че „сините“ са постигнали договорка с португалски десен защитник, като се очакват още новини и по отношение на вратарския пост, Александър Колев от Крумовград и Ангел Бастунов от Хебър Пазарджик.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker