Първа лигаФутболЦСКА-София

Футболист на ЦСКА за дербито с Левски: Това е най-големият мач, в който съм играл някога

ЦСКА победи Левски с 3:1, а в основата за този успех бе норвежецът Улаус Скаршем, който отбеляза първия гол и направи асистенция за втория гол на Джонатан Линдсет.

profittips-the best football tips

„Вкарахме три гола през първото полувреме и се представихме добре. През второто не се представихме добре и загубихме с 0:1. Знаем, че това е много важен двубой, страхотно постижение е, че водихме 3:0. Малко сме разочаровани от второто полувреме, но ще приемем трите точки“, заяви Скаршем.  

profittips-the best football tips

„Това е с разлика най-големият мач в страната и най-големият мач, в който съм играл някога, а съм играл и в Европа. Невероятна атмосфера. В момента сме по-добър отбор, работим всеки ден и всяка седмица, за да сме по-силни. Това е проект и трябва да преминаваме през определени моменти“, каза още той.  

profittips-the best football tips

„Изглеждаме все по-добре и по-добре, но е рано да кажем. Ще се подобряваме. Ще работим здраво. Когато играеш в ЦСКА, всеки мач е важен. Важно е да сме на върха, а в момента не сме. Ще празнуваме с бургер и кола“, сподели футболистът на ЦСКА

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker