бетано казино

Първа лигаСпорт +Футбол

Футболните клубове протестират! Искат дял от новия данък върху букмейкърите

На провела се среща между Христо Крушарски и клубове от област Пловдив се стигна до извода, че държавата трябва да помогне на родния футбол. За целта клубовете предложиха бюджетът да им даде процент от събраното по новия данък върху букмейкърите.

Както знаете, заради новите регулации в ЗДБ на Република България, обнародвани на 30-ти декември миналата година, букмейкърите ще внасят допълнително по над 200 милиона лева в бюджета. Това на свой ред доведе до стабилно орязване на помощта, която те дават на родния футбол.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На срещата беше решено да бъде входирано специално писмо-предложение до държавата. В него ще се предложи 20% от получените от държавата пари благодарение на новите регулации да бъдат преразпределени към клубовете като помощ за тях.

Футболната ни общност е категорична, че настоящата ситуация ще доведе до множество фалити и проблеми. Клубове от Първа, Втора и Трета лига са съгласни с предложението за преразпределяне на част от получените пари в полза на футбола.

tribunasofia

Родните клубове смятат да предложат и облекчения за компаниите, които рекламират в спорта. Идеята е това да насърчи повече рекламодатели. Освен това ще има предложение и за отчисления към родните клубове от приходите на сайтовете за залози. Възможно е да бъдат обсъдени и потенциални данъчни облекчения за спортните клубове у нас.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker