Левски (София)ТОПФутбол

Халф и бек от Бразилия идват в Левски?

В Левски са набелязали десен защитник и дефанзивен халф от Бразилия, пише „Тема Спорт“. Скаутите на клуба обаче така и не са харесали нападател, такъв какъвто мислят, че ще пасне идеално на столичани.

profittips-the best football tips

Помощник-треньорът на столичани Красимир Петров е наблюдавал 6 отбора в Страната на кафето. В началото на седмицата той се завърна на „Герена“, след като бе натоварен със задачата в южноамериканската страна. Той бе придружаван от мениджъра Джери Перейра.

profittips-the best football tips

Петров и мениджъра Джери Перейра посетиха двубоите Крисиума – Бара от първенството Катаринензе, както и полуфиналите на Гаучо. В тях се срещнаха Интернасионал Порто Алегре – Жувентуде и Гремио – Кашиас до Сул. Наред с това асистентът на Николай Костов имаше и визита в базата на Сао Жозе и Гремио.

profittips-the best football tips

От последния клуб на стадион „Георги Аспарухов“ пристигнаха Рикардиньо и Дарлан и сините изградиха отлична връзка с гранда от Порто Алегре. Ръководството на Левски планира скоро да започне преговори с набелязаните играчи и те да бъдат привлечени през лятото. Със сигурност тепърва ще се разглеждат и други имена за селекцията на тима, като отново ще се наблегне на играчи от Южна Америка.

В момента за сигурни нови на „Герена“ се смятат вратарят Даниел Наумов и нападателят Алекс Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker