ДЮШЛевски (София)Футбол

Хора от ДЮШ на Левски изкараха тридневен стаж в Германия

Директорът на ДЮШ на Левски Елин Топузаков, заедно със старши треньорите на някои от младежките формации и кондиционният треньор Григор Гутев изкараха тридневен стаж в Айнтрахт Франкфурт. Той е част от подписаното в началото на сезона споразумение за сътрудничество между двата тима.

profittips-the best football tips

Повече подробности можете да научите в официалното клубно съобщение:

„Директорът на детско-юношеската школа на ПФК „Левски“ Елин Топузаков, старши треньорите на елитните възрасти U16 – Димитър Андонов и U15 – Милен Гаджев и кондиционния треньор Григор Гутев проведоха тридневен стаж в „Айнтрахт“ (Франкфурт).

В рамките на срещата бяха осъществени работни срещи с ръководството на школата на германския клуб в лицето на Алекс Рейфшнайдер – мениджър обучение и развитие на треньорите в школата и Марк Хес – ръководител стратегия и развитие.

През първия ден бяха наблюдавани тренировки на отборите до 16 и до 19 години, официална среща на юношите до 14 години, както и индивидуално тренировъчно занимание с перспективни футболисти от школата на германския гранд.

Преди и след тренировъчните занимания бяха проведени срещи с треньорите на съответните отбори. Делегацията на „сините“ получи пълен достъп до всички спортни съоръжения – тренировъчни терени, фитнес и възстановителен център, съблекални, пансион и администрация на школата на „Айнтрахт“.

Втория ден продължи с посещение на базата на първия отбор, където представителите на „Левски“ бяха посрещнати от капитана Себастиан Роде. Освен пълен достъп до базата на тима и посещение на залата за кондиционна подготовка, бяха осъществени срещи с международния и рекламния отдел на германския клуб.

Програмата за деня приключи с мач от ½ финалите за регионалната купа при 19-годишните в компанията на директора на школата на „Айнтрахт“ (Франкфурт) Александър Рихтер, като бяха обсъдени теми включващи развитието на детско-юношеския футбол в Германия.

По време на целия престой на делегацията на ПФК „Левски“ се грижеше треньорът в школата на „Айнтрахт“ Иван Стоянов, който от 7 години работи в клуба и се е специализирал в развитието на таланти и индивидуалната работа с тях.

Срещата беше изключително полезна, като постави основата за бъдещо сътрудничество между двата клуба на всички нива.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker