Извън БългарияЛевски (София)Първа лигаТОПФутбол

Хосе Кордоба посетил мач на Рейнджърс? Мениджърът на шотландския гранд отговори на въпрос за бранителя

Слуховете около бъдещето на защитника на Левски Хосе Кордоба продължават, като все по-вероятно изглежда да се стигне до изходящ трансфер през летния трансферен прозорец. Панамският бранител е в полезрението на няколко европейски клуба, а на този етап фаворит за подписа му е шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс.

profittips-the best football tips

Шотландското издание „Rangers review“ твърди, че Кордоба дори е посетил мач на отбора, като е бил на трибуните на митичния „Айброкс“ на 5 май, когато домакините се налжиха над Килмарнък с 4:1 в мач от Висшата лига на страната.

Друго местно издание „Тhescottishsun.co.uk.“ заяви, че Левски ще получи между 2 и 3 милиона паунда за трансфера на снажния бранител.

profittips-the best football tips

Твърди се, че интерес към него има още от Бешикташ, от клубове от Лига 1, от Белгия и от английски тим от Чемпиъншип.

Междувременно, мениджърът на Глазгоу Рейнджърс Филип Клеман бе попитан на пресконференцията преди „Дербито на Старата фирма със Селтик дали клубът ще привлече в редиците си защитника на Левски Хосе Кордоба, но белгийският специалист категориччно отказа да коментира слухове.

profittips-the best football tips

„От самото начало казах, че няма да коментирам слухове, защото ако трябва да говоря за всички тях и ако беше истина, щях да тренирам 300 или 400 играчи“, заяви Клеман.

„Няма да е това случаят, в който ще коментирам слух. Ако кажа „да“, ние сме далеч от споразумение с когото и да е. Идва моментът, в който ме питат за футболист, от когото никога не сме се интересували“, коментира мениджърът на Рейнджърс.

„Ако се случи така, аз ще излъжа и не искам да го правя. Искам да остана открит и честен, така че не мога да коментирам тези неща“, сподели още по темата Филип Клеман.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker