Първа лигаФутбол

Христо Янев загатна за ново предизвикателство на „друго ниво“

Досегашният старши треньор на Ботев Враца Христо Янев даде интервю за клуба, в което посочи причините, поради които напуска северозападния български тим. Младият наставник заяви, че желанието на ръководството е той да остане на всяка цена, но е взел решение „да направи следващата крачка и приеме ново предизвикателство на друго ниво“.

profittips-the best football tips

– Г-н Янев, Ботев изпрати емоционален сезон, като в края успяхте, всички заедно, да запазите елитния статут на отбора. Раздялата с вас изненада много хора, може ли да отговорите защо се стигна дотам?

– Наистина сезонът бе емоционален и напрегнат. Напрежението бе доста голямо. Аз искам да оставя добър спомен в отношенията с ръководството. Благодарен съм за възможността, която получих, колкото и трудна да беше целта. Това беше една възможност за мен да се докажа.

– Да разбираме, че вие пожелахте да се разделите, ако да, защо?

– Да, имам нужда от малко почивка, имам нужда да остана сам с мислите си и да направя следващата крачка, като приема ново предизвикателство на друго ниво.

profittips-the best football tips

– Какво беше желанието на ръководството?

– Желанието бе да остана и да работим заедно с една единствена цел – да променим облика на отбора и Ботев да има по-високи цели през следващия сезон. Идеите на ръководството е да се залага на млади български играчи и да ги развиваме.

Ръководството искаше да остана на всяка цена, но в крайна сметка преценката е тази. Искам да отбележа, че в лицето на Вангел Вангелов, открих перфектния ръководител, който ме спечели с човешкото си отношение и коректност. Все пак искам да кажа, че не казвам „сбогом“, а „довиждане“ и не изключвам възможността пътищата ни отново да се засекат.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker