ЦСКА 1948

Цветомир Найденов: Дузпите са обем от работа, отиваме да бачкаме! Това момче обезличи напълно Текпетей

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов похвали представянето на отбора във финала за Суперкупата на България срещу Лудогорец.

profittips-the best football tips

Воденият от Николай Панайотов тим загуби трофея след изпълнение на дузпи, но остави приятни впечатления у зрителите, като успя да се противопостави ихрово на разградчани.

profittips-the best football tips

„Еми… с най-младия треньор в историята на бг футбола – Ники Панайотов (на 29 години) и с най-младия играч, играл някакъв финал в бг футбола – Марто Бойчев (на 15 години), това е положението. С 10 човека срещу силен отбор като Лудогорец – 1:1. Дузпите не са късмет, а са плод на тренировки и обем от работа. Отиваме да бачкаме.

profittips-the best football tips

Това момче Симеон Василев, левият ни краен зщитник, роден е 2005 година, а обезличи напълно Текпетей (за втори жълт картон, но да не издребнявме), който може спокойно да играе в Серия на „А“ на Италия“, написа той във „Фейсбук“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker