Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА без фенове до средата на септември! „Червените“ с публика в дербито с Левски

ЦСКА-София ще бъде без публика до дербито с Левски в 8-ия кръг на Първа Лига, ако всички мачове се изиграят по програма. Клубът бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС след баража за Европа срещу ЦСКА 1948. В 88-ата минута на двубоя запалянковци на „червените“ нахлуха на терена на Националния стадион „Васил Левски“ и прекъснаха за 20 минути срещата.

В резултат на тези своеволия ЦСКА бяха наказани с лишаване на тима от домакинство за срок от 3 мача, но с условието, че между тези две домакинства „червените“ няма да може да разчитат на своя публика при гостуванията си.

Според изтегления днес жребия тимът гостува в първия кръг на Лудогорец, което ще е първият мач от изтърпяването на санкцията. Във втория кръг „армейците“ посреща Хебър. Следват две последователни гостувания на отбора на Томислав Стипич срещу Спартак Варна и ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

В петия кръг ЦСКА е домакин на Славия, а в шестия „червените“ гостуват на Арда в Кърджали. Третото домакинство на ЦСКА без публика е в седмия кръг срещу Ботев Пловдив.

„Червените“ фенове трябва да се завърнат на трибуните в гостуването на Левски от осмия кръг на Първа Лига. По предварителни очаквания мачът, между „сини“ и „червени“ ше се състои в средата на месец септември.

Домакинството на тима срещу Берое в деветия кръг на Първа лига ще бъде със затворен сектор „Г“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker