ЦСКА-София

ЦСКА вдига на крака контузените за дербито с Левски?

ЦСКА ще опита да вдигне контузените си ключови за дербито с Левски в неделя. Очаква се капитанът на тима Юрген Матай, който вече пропусна три мача, след като се контузи при домакинската победата над Берое, да бъде в групата за срещата. Все още не е ясно дали ще започне от първата минута, защото е загубил от игровия си ритъм заради травмата.

profittips-the best football tips

Иначе заради разтежението в задния бедрен мускул той няма да играе и утре в сблъсъка с Локомотив Пловдив. Ситуацията при Тобиас Хайнц е сходна. Очаква се норвежецът да не бъде рискуван срещу „смърфовете“, за да е готов на 100 процента за дербито с Левски.

profittips-the best football tips

Отсъствието на наказания за натрупани жълти картони Амос Юга може да наклони везните към включването на Хайнц в стартовите 11. Скандинавецът контузи глезена си в края на двубоя с ЦСКА 1948 (2:1).

profittips-the best football tips

Най-сложна изглежда ситуацията с Иван Турицов. Той е най-далеч от завръщане на терена, но все пак има шансове да бъде в групата на Нестор Ел Маестро за Левски. Защитникът пропуска със сигурност мача с Локомотив Пловдив.

В същото време защитникът Мартин Стойчев вероятно ще бъде на линия още за битката със „смърфовете“. Очаква се именно той да играе отдясно на отбраната на „армейците“ утре.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker