Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА гони един от капитаните, футболистите играли за сериозни премии в скандалния бараж

Играчите на ЦСКА са играли за по 5000 лева за победа в баража за влизане в Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948, твърди Trud news. Традиционно предходното ръководство даваше премии за отделен мач, а специални за трофей или купа.

profittips-the best football tips

Въпреки допълнителните стимули футболистите на „армейците“ изиграха поредния слаб мач, който загубиха с 0:2 от ЦСКА 1948. Това вбеси ултрасите на „червените“ и голяма част от тях нахлуха на терена за да търсят сметка на играчите.

profittips-the best football tips

След скандалния мач ръководството на ЦСКА убеди привържениците, че промяна ще има. Поне 90 процента от чужденците ще напуснат „червените“ след края на кампанията. Сигурно е, че ще бъде скъсан контрактът на Амос Юга, който е сред най-слабите футболисти на ЦСКА през сезона. Не е сигурно бъдещето и на вратаря Густаво Бусато, който подписа ден преди баража.

Засега първи потърпевши от провала са треньорският щаб, начело със Стамен Белчев. На 10 юни ръководтвото обеща да разясни какво се случва с бъдещето на клуба.

Новото ръководство ще приеме всяко наказание поради нахлуването на феновете и ранените полицаи. Навярно клубът ще бъде санкциониран с минимум 6 мача без публика, за новия сезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker