ЦСКА-София

ЦСКА готви специална изненада за най-младите си верни привърженици

ЦСКА са подготвили специална изненада за най-редовните млади привърженици на отбора. Още в началото на сезона „червените“ съобщиха, че тези от тях, които посетят най-много домакински мачове и съответно съберат най-много стикери в своя албум, ще бъдат част от незабравимо приключение.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„През изминалата седмица завърши редовният сезон от българския шампионат. Хиляди малки „армейци“ посетиха мачовете ни.

Много от тях събираха стикери за посещение в специалния ни албум. Както обещахме, за най-редовните малки фенове ще има и специална изненада.

profittips-the best football tips

За да покажете, че сте били сред тях, изпратете ни броя стикери, които сте събрали от домакинските ни мачове, имена на детето и телефон за връзка на [email protected] до 28.04. (неделя).

Ако сте сред най-редовните фенове, ще получите обаждане с допълнителни насоки за предстоящото приключение, като ще трябва да донесете албума на място преди началото му“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker