ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА дава милиони за младежки национал на Хърватия и юноша на Динамо Загреб?

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич започна работа по селекцията на отбора. Според една от фенските фракции на „червените“, хърватският специалист е влязъл в преговори с две от актуалните имена на хърватския пазар – Марко Солдо и Нико Галешич.

profittips-the best football tips

Първият е собственост на Динамо Загреб, но игра през последния сезон под наем в Горица. 21-годишният дефанзивен халф е оценяван на 650 000 евро. (1 300 000 лева). Ако се съгласи да играе за ЦСКА , „червените“ няма да плащат трансферна сума за него, защото договорът му с гиганта от Загреб приключва този месец.

Доста по-различна е ситуацията с Галешич. Той е собственост на Риека и оценяван на сериозната сума от 2,5 милиона евро (5 милиона лева). Договорът му с Риека изтича през 2026-а година. 23-годишният халф е бил част от младежкия тим на Хърватия. Той е роден в Берлин и е продукт на школата на Харта.

profittips-the best football tips

Според залалянковцитв, Стипич има участие в преговорите с двамата футболисти, но те първоначално са набелязани от скаутското звено на ЦСКА, което бе създадено след напускането на Гриша Ганчев.

В момента тази структура се ръководи от Иван Славов, който официално бе представен като шеф на скаутите. Самият Стипич никога в кариерата си не е работил с двамата хърватски играчи.

profittips-the best football tips

Според друг източник от червения клуб, обаче ситуацията със селекцията на отбора за новия сезон изглежда зациклила. Изпратени са много оферти до футболисти, както от България, така и от европейски страни, но засега няма отговор на нито една.

В момента обаче приоритет е не привличането, а освобождаването на играчи. Както е известно, водят се тежки преговори с Амос Юга за прекратяването на неговия договор. По-голяма част от чужденците в тима ще си тръгнат спад абсолютно проваления сезон, пише „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker