ФутболЦСКА-София

ЦСКА започва зимната си подготовка днес

Отборът на ЦСКА се събира днес в клубната си база на Панчарево. В ранния следобед старши треньорът Нестор Ел Маестро ще изведе отбора за лека тренировка. Наставникът прекара голяма част от почивните дни във Виена.

profittips-the best football tips

„Червените“ няма да са в пълен състав днес. Всички играчи трябва да са на линия най-късно до неделя, а медицинските прегледи ще продължат и в началото на следващата седмица.

profittips-the best football tips

За понеделник е предвидена открита тренировка за медиите на клубната база в Панчарево и брифинг на старши треньора Нестор Ел Маестро. Той ще изложи плановете си за подготовката и ще отговори на въпроси, свързани със селекцията и състезатели с, които клубът може ще се раздели.

profittips-the best football tips

ЦСКА зимува на 3 точки от върха и ще поднови участието си в първенството на Националния стадион „Васил Левски“ срещу един от най-удобните си съперници през този век – Ботев (Враца). Мачът ще е на 17 или 18 февруари, като точната дата и час ще станат ясни най-късно до седмица, когато се очаква програмата да бъде обявена.

ЦСКА ще проведе една контрола в София преди занимаването си за лагер в Турция. Червените ще приемат Литекс на 12 януари, след което им предстоят 4 проверки в югоизточната ни съседка преди прибирането в столицата. На 10 февруари „червените“ ще изиграят приятелска среща с лидера във Втора лига Септември (София).

profittips-the best football tips

Според информация на „Тема Спорт“, ЦСКА ще се раздели с поне двама футболисти. В сметките на Нестор Ел Маестро не попада Лазар Туфегджич, а ще се търси решение и за бъдещето на Бисмарк Чарлс. Очаква се в тима да бъдат привлечени привлекат няколко нови играчи, като сред тях ще има футболист от Южна Америка.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker