ЦСКА-София

ЦСКА зарадва част от най-верните си привърженици

Ръководството на ЦСКА ще зарадва част от най-верните фенове на „червените“, като им подари седалки за спомен от стария стадион “Българска армия”, който вече е разрушен. Те могат да бъдат получени от хора, които имат надписана с техните имена седалки в сектор “А”.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

“Фенове от десетилетия. Спомени безброй. И в добро, и в лошо. Благодарим ви!

Част от дългогодишните ни картодържатели получиха мил спомен от клуба – седалките с техни имена, на които и в студ, и в пек от дълги години насам са съпреживявали всичко заедно с ЦСКА. Те се завърнаха на любимия стадион, в стария си дом за един последен път, а ние запазихме момента в снимка.

profittips-the best football tips

И докато чакаме новия ни дом, всички тези хора ще продължат да подкрепят отбора и следващия сезон.

Бъди и ти до нас! Имаме нужда от теб!
Купи своята абонаментна карта:

Ако и ти си фен, който притежава надписана с име седалка в сектор “А” и иска да си я получи за спомен, напиши ни имейл на [email protected] с имена, прикачена снимка на старата абонаментна карта и телефон за връзка.

Не гарантираме, че всички надписани седалки са налични, но останалите здрави след мача с Лудогорец са на разположение за своите притежатели”.


Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker