Спорт +ФутболЦСКА-София

ЦСКА и Стоичков си спомниха за Трифон Иванов

ЦСКА и Христо Стоичков почетоха паметта на легендата Трифон Иванов, който почина точно преди осем години. Той записа 77 мача и 6 гола за националния отбор на България, с който е бронзов медалист от световното първенство в САЩ през 1994 г. С ЦСКА Туньо става трикратен шампион на България и веднъж носител на Купата и Суперкупата на България.

profittips-the best football tips

TribunaSofia,bg публикува съобщенията на клуба и Стоичков:

„Преди осем години ни напусна железният Трифон Иванов. Съдбата ни показа, че дори и лъвските сърца спират да бият. Но легендите не умират. Туньо завинаги остава тук, сред нас.

profittips-the best football tips

„Мъжкар голям, с добро сърце, но Господ рано те отне! Знай Туньо, че не си забравен!За теб ще пазим вечен спомен! Трифон Иванов ще остане в историята като една от най-ярко греещите фигури в българския футбол и спорт, като пример за поколения българи.

profittips-the best football tips

Дълбок поклон пред светлата ти памет от любимия ти ЦСКА, Великане!

„Изминаха 8 години, а все едно никога не си си тръгвал! Все чакам да звънне твоят номер, за да ми каже някоя от великите ти крилати фрази! Туньо, не си забравен и никога няма да бъдеш! Ти беше сърцето и душата на нашия отбор! И страшилище за световни шампиони, които редовно биехме! Почивай в мир, приятелю! И ни пази от мястото, където си сега!“, написа Стоичков.

Снимка: „БНТ“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker