Първа лигаТОПЦСКА-София

ЦСКА намери отбор от Първа лига за един от своите младежи

ЦСКА намери отбор от елита, където да преотстъпи Марк-Емилио Папазов. Става въпрос за Хебър, където Папазов вече веднъж бе под наем, твърди „Блиц“.

profittips-the best football tips

20-годишният нападател отпадна от сметките на Нестор Ел Маестро, който има богат избор в атака, особено след неосъществения трансфер на Назон и привличането на Каранга. Самият треньор на „армейците“ загатна, че клубът ще прати тримата под наем, визирайки и Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски.

Сръбският наставник сподели, че това е по-правилният избор, тъй като ще имат повече игрово време за изява. Литекс е най-вероятният следващ отбор на Антонов и Чорбаджийски.

profittips-the best football tips

Младокът, който тръгна от школата на Левски, а впоследствие премина в ЦСКА, е любимец на Любослав Пенев. Треньорът на Хебър настоял за връщането му в Пазарджик, като сделката е пред финализиране и остава да се уточнят дребни детайли.

profittips-the best football tips

При първия си период под наем при зелените Марк-Емилио блесна със силни изяви и дори вкара решителен гол в битката за оцеляване, превръщайки се в герой.

През есента младежкият национал игра предимно за дубъла на ЦСКА в Югозападната Трета лига. Въпреки че бе взет с първия тим на лагер в Турция, той не получи много минути за изява в контролите.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker