Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА няма право да излиза от релсите срещу Локомотив Пловдив

ЦСКА приема Локомотив Пловдив на Националния стадион „Васил Левски“ в мач от 27-ия кръг на Първа лига. Главен арбитър на двубоя ще е Волен Чинков.Срещата започва в 17:00 часа и ще имате възможност да проследите всичко най-интересно с TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

Домакините са само на три точки зад водача в класирането Лудогорец и продължават да преследват първото място. Тимът на Нестор Ел Маестро не убеждава с представянето си, но все пак записа четири последователни победи. ЦСКА-София е отборът, допуснал най-малко голове до момента в Първа лига – 13, а до момента са безпогрешни в новия си дом – „Националния стадион „Васил Левски“. Там тимът на „армейците“ все още не е допуснал дори едно попадение.

profittips-the best football tips

Локомотив Пловдив е пети във временното класиране с 47 точки, на четири от четвъртия на Левски и на цели десет от шестия в подреждането – ЦСКА 1948. Тимът на Александър Томаш загуби три от последните си пет мача, но е почти сигурен участник в плейофите на първата шестица.

profittips-the best football tips

„Смърфовете“ имат доста добри шансове да са първият отбор, отбелязал на ЦСКА като гост на новото им домакинско място. Пловдвичани са отбелязани 44 попадения в 26 мача, което ги поставя на второ място по този показател. От друга страна, допуснали са 30 гола в собствената си врата – повече от всеки друг в Топ 6.

Ако погледнем мача чисто статистически, то можем да стигнем до извода, че напоследък ЦСКА играе трудно при домакинските си мачове с Локомотив Пловдив. „Армейците“ имат само една победа в последните си пет шампионатни срещи с този съперник.

Както е известно, Амос Юга получи деветия си жълти картон при гостуването на Локомотив София и ще пропусне два мача, а наказанието му започва от днес. Под въпрос за Ел Маестро остават Юрген Матай, Мартин Стойчев, Иван Турциов и Тобиас Хайнц. Вероятно старши треньорът на „червените“ отново ще допълни групата с юноши от втория отбор.

Локомотив също имат проблеми – заради наказание извън групата остана Мартин Паскалев, а бившият футболист на ЦСКА Йоан Баи е контузен. 

През есента ЦСКА спечели сблъсъка между двата отбора на „Лаута“ по категоричен начин с 2:0. Дали и днес тимът, воден от Нестор Ел Маестро, ще грабне три точки или срещата с пловдивския Локомотив ще ги изкара от релсите по пътя за титлата? Предстои да разберем в сряда, 3 април, от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker