ТОПЦСКА-София

ЦСКА обяви голяма новина за феновете си!

ЦСКА организира търг за предмети, придобили значима стойност в историята на клуба и помещавали се в клубния дом. Днес работници на фирма „Ростер“ посетиха стадион „ Българска армия“, като до 3 месеца по план демонтажът на съоръжението трябва да е приключил.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

Търг “Българска армия”: Запази част от историята

Днес стартира нашият търг за някои от най-символичните предмети, помещавали се на ст. “Българска армия”.

profittips-the best football tips

Оценявайки сантименталната им стойност за стотици фенове, решихме да дадем възможност на привържениците да запазят в домовете си парченце от историята на това уникално по свой си начин и за всички ни съоръжение.

profittips-the best football tips

Наддаването ще се провежда в специално направената за повода група: Друга част от инвентара на стадиона ще бъде вградена в новото съоръжение, така че поколенията напред да имат възможността да помнят своите минало и история, за да гледат по-уверено и смело към своето бъдеще.

Събраните средства от търга ще бъдат изразходвани за целите на детско-юношеската школа на ЦСКА. Извън търга, за масова продажба ще бъдат пуснати и разнообразни сувенири, които да красят всеки “армейски” дом.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker