ДЮШТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА обяви: Михаил Александров е новият технически директор на клуба!

Михаил Александров е новият технически директор на ЦСКА, съобщиха „червените“. Той ще отговаря за инфраструктурни въпроси като подобряване на базата в Панчарево и изграждане на модерна детско-юношеска школа.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува цялото съобщение на клуба:

Ново назначение в ЦСКА

Михаил Александров се присъединява към „армейския“ клуб.

Юношата на „червените“ и национал на България е новият технически директор на ЦСКА. Той ще отговаря зa инфраструктурните въпроси в клуба като подобряване на базата в Панчарево и изграждане на модерна детско-юношеска школа. Александров има задълбочени познания в тази сфера, след като е един от малкото завършили престижната програма по мениджмънт на УЕФА – MIP, с тясна специализация футболна инфраструктура.

Михаил ще има и организационни задължения, свързани с мачовете на мъжкия отбор, както и представителни функции пред УЕФА. Техническият директор ще бъде представен на предстоящата на 10.06. пресконференция, която ще се проведе от 14:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker