ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА обяви, че ще обжалва наказанието на Бусато

Реакциите на наказанието на Густаво Бусато продължават. След като Иван Велчев – Кюстендилеца нападна БФС и Георги Иванов – Гонзо, ЦСКА съобщи на официалната си страница във Фейсбук, че ще обжалва наказанието и призова БФС да разгледа обжалването във възможно най-кратки срокове.

profittips-the best football tips

❗️Информация относно наказанието на Густаво Бусато

ЦСКА ще обжалва наложеното тежко наказание от 5 мача лишаване от състезателни права на вратаря Густаво Бусато. Макар и наложената санкция да е по наредба, смятаме категорично, че тя е несправедлива, предвид липсата на каквато и да било умисъл в действията на Бусато. Съжаляваме искрено за пострадалия играч на Черно море Уеслен Жуниор и му желаем от сърце възможно най-скорошно възстановяване. Но предвид факта, че инцидентът се случва в игра, не можем да се примирим с абсурдното по тежест наказание за действие, за което всеки един футболист би съжалил и никога не би предприел съзнателно или нарочно, особено пък човек като Густаво Бусато.

Още утре сутрин ще входираме молбата за обжалване на санкцията и призоваваме Българския футболен съюз да я разгледа в най-кратки срокове преди следващия мач.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker